Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidesz nem akar ócsárolni
  2009-01-19 18:29:18, hétfő
 
  A Fidesz nem akar ócsárolni

Szombat, 2009. január 17. 13:57 - Frissítve: Vasárnap, 2009. január 18. 13:00
MTI
Arról szól majd a Fidesz kampánya, hogy a pártnak van választási programja és jövőképe. Ezt Schmitt Pál, az ellenzéki párt EP-listájának vezetője mondta.
Schmitt Pál - aki jelenleg is EP-képviselő - vezeti a Fidesz jelöltlistáját a júniusi európai parlamenti választáson - jelentette be a párt elnöke a Fidesz országos választmányának döntése után.

Schmitt Pál közölte, ezt a választást olyan körülmények között tartják, amikor az emberek már várják a változást, amikor sokan azt szeretnék, hogy bebizonyítsa a polgári, nemzeti, keresztény elkötelezettségű oldal, hogy képes az emberek sorsát jobbra fordítani.

A június 7-én esedékes választáshoz képest maximum kilenc hónapra lesz majd az országgyűlési választás, amit, "ha úgy tetszik, három fordulósnak is nevezünk, ha ezt a választást oda számoljuk, ha ezt a választást mintegy megalapozójának tekintjük az ott várt eredményeknek" - jelentette ki a listavezető.

Hozzátette, tisztes eszközökkel fognak kampányolni, nem ellenfeleiket "ócsárolják" majd, hanem arról beszélnek, hogy a Fidesznek van választási programja, határozott jövőképe, és biztosak abban, hogy Magyarország az eddigi eredményeknél jobbat érdemel.

Schmitt Pál nem kívánt becslésekbe bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy az EP 22 magyar helyéből hányat tud majd elnyerni a Fidesz. Azt mondta, a most véget érő ciklusban a helyek ötven százalékát szerezte meg a Fidesz, így legalább ennyit most is szeretnének elnyerni, de inkább többre számítanak.

Schmitt Pált követően a lista második helyére Szájer József került, aki jelenleg a Fidesz EP-frakciójának vezetője. Őt Gál Kinga EP-képviselő és Áder János, az Országgyűlés fideszes alelnöke követi. Utánuk Surján László, Deutsch Tamás, Járóka Lívia, Schöpflin György, Gyürk András, Őry Csaba, Glattfelder Béla, Kósa Ádám, Hankiss Ágnes, Győri Enikő, Bagó Zoltán, Hölvényi György, Szemerkényi Réka, Ékes József, Fridvalszky Gáspár, Hammerstein Judit, Gulyás Gergely és végül Tóth Edina.

Három jelenlegi EP-képviselő: Barsiné Pataky Etelka, Becsey Zsolt és Antonio de Blasio nem került fel a listára.

csakkérdem
2009. január 17.

14:25


az jó, mert eddig csak azt hallotuk, hogy mi a sz@r.
csak kérdem: hol vannak a tervek, a programok? mert ez kb olyan, hogy most nem mondjuk meg, hogy mi mit tudnánk jobban csinálni, de ha majd hatalmon leszünk meglátjátok....
tehát éppen időben, hogy tisztán lássuk a fidesz elképzeléseit.
persze szerintem várhatjuk......


Senki
2009. január 17.

15:09


Igazad van mást nem hallunk, csak, hogy nekünk menne mi megoldanánk mindent. De akkor kérdezem, hogy hogyan?? Adjanak konkrét válaszokat. Ne pedig csak fel álljanak, és kimenjenek a m pénzünkből addig büfézgetni amíg odabent az országról döntenek. Ha meg nem akarnak ott lenni mondjanak le a mandátumairól. Azt keressenek mást a helyükre.
Senki
2009. január 17.

15:09


ja felálljanak így helyes :)
Ambassador
2009. január 17.

15:30


Szep kis "csapat"! Elukon a MOB vezerevel...szerintem neki nem illene politizalni.
E csoda vilagban nem egyedulalloan az en eszrevetelem ez.Orca van!....de lista is! Bago Zoli Kecskemetrol?? Ha o.,az akkor vicc!!!
cserkész
2009. január 17.

20:19


Nem tudom mi köze a programoknak az Európai Parlamenti választásokhoz. Ezeknek 2010-ben jön el az ideje. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Itt a magyar érdekek melletti kiállás lenne a fő cél, de ezt a fidesztől éppúgy nem kaptuk meg, mint ahogy az mszptől sem.
A lista pedig Schmitt Pál kivételével gyenge és súlytalan. Azt hiszik győzelem a zsebben van.
egrigazda
2009. január 17.

20:34


Az az ember ne ígérjen nekem változást aki a "szocializmusban" az akkori vezetésnél nyelvét nem kímélve dohogott és cseresznyézett a nagy tálból élvezte a kiváltságosok here életét most is azt teszi.
A kép jól jelezte Szájer mester véleményét a lista vezetőről!!!
Szegény hazám és népem ezek veszőhelyre visznek bennünket tegnap leírtam havi 34270 eurós jövedelmükért na és a többi amit még kézen közön magukévá tesznek,ez aztán a változás,és változtatás záloga,tisztelt ORBÁN ÚR!!!!?????
CyberEnemy
2009. január 17.

22:25


A Fidesz MPSZ eddigi megnyilvánulásai azt mutatták, hogy "nem akar ócsárolni"?... - A parlamenti képviselőik (konstruktiv munka helyett) eddig mást sem tettek mint ócsároltak.
Talán az olvasók, Magyarország polgárai nevében is feltehetem a kérdést: mennyivel lesz nekünk, adófizető állampolgároknak jobb vagy reménykeltőbb az életünk, ha DEUTSCH TAMÁS vagy SCHMITT PÁL képvisel bennünket az EP-ben?
klicskó
2009. január 18.

00:14


Ne várjatok programot, mert azt a frakcíó határozza meg.
Az EP-ben most 785 képviselő van, az összes magyar együtt nem tudna frakcíót alkotni. (ahhoz 25 hely kellene, csak 22 van) A Fideszesek a Néppárti, az MSZP ha lesz, a szocialista frakcíóban fog ülni. Azoka adják a programot, jelöltjeinknek csak elképzeléseik lehetnek.

De annak örülni kellene, hogy nem negatív kampányt akarnak folytatni.
katka60
2009. január 18.

09:22


Miért pont most hagyná abba! Már annyira megy neki, hogy csípőből monnya
Zsóka
2009. január 18.

09:51


Kedves klicskó! Szerintem itt mindenki azt szeretné tudni, mit szeretne képviselni a Fidesz az EP-ben? Na, erre nem kaptunk tőlük eddig konkrét választ,. Mint mindig. Kritizálni én is tudok, de megmondani konkrétan azt, hogy mit és miből, na, az ami érdekelné az embereket! Gondolom, nem csak engem.
Eva-27
2009. január 18.

10:07


Deutsch Tamasra en sem szavaznek. Meglep, hogy a FIDESZ jelol egy ilyen erkolcsi hullat.
Eva-27
2009. január 18.

10:15


Senkit sem erdekel, hogy Jozsibacsinak, vagy Marineninek milyen a magan elete, de aki kozossegi munkat vallal, annal nem lehet kulon valasztani a maganeletet. Csak igy tudjik megovni a kozelet tisztasagat, becsuletet. tevednek politikusaink, ha ugy gondoljak, a magyar nep igenytelen, nekik barki megfelel.
Kierownik
2009. január 18.

13:08


Eva-27! Tamáska már a fidesznek is terhes! ezért takaritják el innen! brüsszeltöl csak egy köpés hollandia, ott pedig lehet kapni drogot rendesen. Lőheti magát nyugodtan, senki sem fog rászolni.
Kierownik
2009. január 18.

13:14


ha van programja a fidesznek akkor miért volt pénteken programalkotó vitasorozat elsö állomása? ez a kettö üti egymást nem?
Honapok óta azt halljuk van programjuk, aztán most még sincs?
Igaz egyik pártnak sincs programja, csak ötletei abböl is a xarabb fajták
PALIKKKA
2009. január 18.

13:53


Gondolom milyen nyalás lehetett az EP ÁLLÁSÉRT illetve LÓVÉÉRT!
kutyi
2009. január 19.

10:59


Kierownik már tud valamit, hamikor azt írja, /Ha van programja a fidesznek akkor miért volt pénteken programalkotó vitasorozat elsö állomása? Ez a kettö üti egymást nem?/, de sose fogják bevenni a Fideszbe. Meg is érdemli. Azt is mondhatnám, hogy ez már másként gondolkodás, de hazudnék, mert a magyar pártokban minden van, csak gondolkodás nincs. Tehát Kierowniké az eredeti, első gondolat. Legalább eggyel többen vagyunk, akik nem esznek meg mindent.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulásai, állampolgároknak, elkötelezettségű, megalapozójának, szocializmusban, választmányának, választásokhoz, jelöltjeinknek, cseresznyézett, jelöltlistáját, jozsibacsinak, politikusaink, elképzeléseit, eredményeknél, jövedelmükért, programalkotó, reménykeltőbb, elképzeléseik, országgyűlési, kiváltságosok, mandátumairól, eredményeknek, ellenfeleiket, egyedulalloan, magyarország, választáshoz, kapcsolatban, országgyűlés, eszrevetelem, programoknak, bebizonyítsa, kecskemetrol, frakciójának, felálljanak, változtatás, választáson, ellenzéki párt, júniusi európai, párt elnöke, választást olyan, emberek sorsát, június 7-én, országgyűlési választás, választást mintegy, eddigi eredményeknél, most véget, helyek ötven, lista második, fidesz elképzeléseit, országról döntenek, akkor vicc, magyar érdekek, Schmitt Pál, Schmitt Pált, Szájer József, Fidesz EP-frakciójának, Kinga EP-képviselő, Áder János, Utánuk Surján László, Deutsch Tamás, Járóka Lívia, Schöpflin György, Gyürk András, Glattfelder Béla, Kósa Ádám, Hankiss Ágnes, Győri Enikő, Bagó Zoltán, Hölvényi György, Szemerkényi Réka, Ékes József, Fridvalszky Gáspár, Hammerstein Judit, Gulyás Gergely, Tóth Edina, Barsiné Pataky Etelka, Becsey Zsolt, Bago Zoli Kecskemetrol, Európai Parlamenti, ORBÁN ÚR, Fidesz MPSZ, DEUTSCH TAMÁS, SCHMITT PÁL, Deutsch Tamasra, Tehát Kierowniké,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  képre írva  Beney Zsuzsa - Tavasz  A fenyő nem szép fa, (...)  Fodor Ákos költő,  Környezetvédelem  Minden gyerek jó.  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Becsüld meg azt amid van,...  Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Kellemes esti időtöltést  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Aki szeret, annak senki sem id...  Ázzal aki csak szép  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  A könnyek összegyűjtése  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A fenyő nem szép fa, (...)  Egyszerűen  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Szent György nap  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Jó éjszakát  Emlék  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Idézetek a barátságról  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Gizike bar...  Beney Zsuzsa  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Szép estét  Alvó cica  Emberként automatikusan értéke...  A végzet az  Naplemente  György napra  György napra  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
ellenzéki párt, júniusi európai, párt elnöke, választást olyan, emberek sorsát, június 7-én, országgyűlési választás, választást mintegy, eddigi eredményeknél, most véget, helyek ötven, lista második, fidesz elképzeléseit, országról döntenek, akkor vicc, magyar érdekek, fidesztől éppúgy, lista pedig, akkori vezetésnél, nagy tálból, kiváltságosok here, lista vezetőről, többi amit, parlamenti képviselőik, frakcíó határozza, összes magyar, szocialista frakcíóban, ilyen erkolcsi, magan elete, kozelet tisztasagat, köpés hollandia, fidesznek akkor, xarabb fajták, magyar pártokban, megnyilvánulásai, állampolgároknak, elkötelezettségű, megalapozójának, szocializmusban, választmányának, választásokhoz, jelöltjeinknek, cseresznyézett, jelöltlistáját, jozsibacsinak, politikusaink, elképzeléseit, eredményeknél, jövedelmükért, programalkotó, reménykeltőbb, elképzeléseik, országgyűlési, kiváltságosok, mandátumairól, eredményeknek, ellenfeleiket, egyedulalloan, magyarország, választáshoz, kapcsolatban, országgyűlés, eszrevetelem, programoknak, bebizonyítsa, kecskemetrol, frakciójának, felálljanak, változtatás, választáson, maganeletet, glattfelder, hammerstein, szeretnének, szemerkényi, körülmények, fridvalszky, brüsszeltöl, képviselőik, konstruktiv, kampányolni, listavezető, fordulósnak, politizalni, megoldanánk, kivételével, szocialista, gondolkodás, marineninek, meglátjátok, tisztasagat, vitasorozat, eszközökkel, veszőhelyre, bocsátkozni, becslésekbe, hozzátette, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.